Cherita aimie - Aimie Farzana

Feb 25, 2019

Cherita aimie

Assalamualaikum semua

Selamat tahun baru semua. Aimie dah hampir setahun tak update blog dibiarkan berhabuk gituh. Bizi nokkkssss. Biomedik is quite hard :) Chet ada hati dulu berangan jadi doktor siap rasa putus asa nak hidup lepas kena reject interview Perubatan :) But I'm so bless kerana sekurang-kurangnya aimie belajar subjek yang aimie minat iaitu penyakit seperti pathology , parasitology dan bacteriology.

Cuma sem ni  agak berat pharmacology nokss Kau kena ingat balik segala nenek persamaan molarity mol semua yang kat matrik tu. ALLAHU, dah lah dulu belajar untuk lulus je. Pesanan tulus ikhlas dari aimie jangan untuk lulus sahaja. Pesanan ikhlas juga bila masuk uni jadilah seorang yang perform dan peramah serta outstanding. Macam aimie ni jenis potato so ada aku kesah janji pointer atas 3.00 senang dapat kerje ahahaa :D

Bila usia dah 21 tahun ni kawan-kawan dah start ada pak we, bertunang serta bersuami. Maka aimie pon berhuhu di hujung bilik berchenta pon idok. Chenta monyet hadolah time form 2 couple seminggu sebab nnak tahu apa rasanya hahaha XD

Okeylah aku redha je, sampai masa nanti Inshaallah Allah dah tetapkan jodoh dengan orang terima kita seadanya. Buat apa nak kejar-kejar crush bagai, last-last dia ada GF atau gay HAJAJAJAJA. Aku juga meroyan sebulan :")

Aku tahu ada orang jijiks baca post aku but do I care! Ini blog sis tak suka sila angkat kaki. :_


No comments: