}

HOME Profile BEAUTY TIPS FOOD RECIPES FOLLOW DASHBOARD

Sunday, February 21, 2016

Review novel Diagnosis 1

Bismillahirahmanirahim.
food image
Assalamualaikum wbt. Okey hari ini Aimie nak buat review novel diagnosis 1 . Eceh sebab kelmarin
aimie dengan gelabahnya buat review novel diagnosis 2.
Novel diagnosis 1  ini nipis banyak  daripada dignosis 2. Padat dengan pengajaran tetapi bagi aimie kurang sedikit pasal praktikal/cara kerja doktor di hospital. Aimie rasa kalau korang nak tahu cara hidup dan belajar doktor  belilah buku diagnosis : prognosis by Dr Jacknaim , best gila nanti aimie buat review okey buku itu.
PENULIS DIAGNOSIS 1
Dr Anwar Faizal
Dr Aizzat
Dr Azah
Novel diagnosis 1 banyak tekankan pengajaran dan keagamaan. Memang sentaplah jugak. Contohnya bab : MalayRia dan Dengki vs denggi. Sentap kita baca hahaha.OH lupa nak cakap novel diagnosis 1 ni bab dia pendek-pendek. Maksudnya 1 bab satu ceritalah. Walaupun pendek babnya/muka surat , ceritanya padat dengan info dan pengajaran okeyyy.

  • JOM KITA BEDAH NOVEL NIE ;;  REVIEW DALAMAN
  • SINOPSIS DIAGNOSIS 1
Korang mesti tertanya kat mana aimie beli buku ni banyak-banyak ? Hahaha. Katakan tidak pada MPH , POPULAR dan sewaktu dengannya sebab family aimie jarang keluar ke Mall. So memang susah nak dapat buku-buku macam ini dalam saujama utama.

So aimie beli online dekat instagram.Aimie beli dekat bro fixigasm. Serius laju . Bank in hari ni lusa dapat, tapi kawasan perumahan aimie tulatlah sebab pedalaman okey, saujana utama. Orangnya  pon sempoi je yg reply whatsapp. Harga berpatutan okey. Cakap je nak publisher mana Dubook , Fixi , Lejenpress dan sebagainya semua ada nokss,
HOW TO CONTACT FIXIGASM
Ok lah sampai sini sahaja entry Aimie kali ni byeee. Lain hari Aimie buat review lagi okey.

3 comments:

Nabila Syifa said...

nice

miss fifi said...

wah saw this beberapa kali kat a few instagram pages, tapi sekarang after yr review berminat pulak nak baca it <3

Cik Kyra said...

best ye? nanti akak nak beli jugaklah... :)

tadi mintak akak doakan untuk spm kan. InsyaAllah akak doakan adik berjaya dalam SPM.. :)