}

HOME Profile BEAUTY TIPS FOOD RECIPES FOLLOW DASHBOARD

Friday, February 19, 2016

Review novel diagnosis 2

Bismillahirahmanirahim
food, fries, and McDonalds image
Assalamualaikum wbt. Okey korang hari ini aimie nak buat review Novel  Diagnosis 2. Novel diagnosis 1 kawan Aimie pinjam jadi tak dapatlah nak buat review ye anak-anak.
Aimie suka novel diagnosis ni berbanding novel cintan-cintun. Mungkin sebab novel cinta plot dia semua sama sebab plot cerita dia kahwin tanpa rela , kena rogol dengan suami yg ego lepastu mengandung ada anak dan hidup bahagia bebas dari ex gf husband yg gedik nak mati hahaha. .so aimie nak cari sesuatu yang baharu.

 Aimie lebih suka baca buku berdasarkan pengalaman , fakta , biography dan travel. Well nampak sangat lah yang aku ni membosankan tahap infiniti. Cet. Haha . sedih tau orang lain umur 18 dah ada sekurang2 nya 1 orang kekasih yukss. Aimie hape pon tak de. But we'll aku hidup bukan untuk jadi hamba lelaki so APA aku kesah .

Novel diagnosis 2 ni tebal sikit berbanding novel diagnosis 1. Semakin tebal novel tu semakin padat dan sendatlah dengan info dan pengajaran yang bermanfaat.
Penulis novel diagnosis 2 
  •  Dr. Anwar Faizal
  •  Dr Fatin Liyana
  •  Dr Mafeitz
  •  Dr Aizzat
  •  Dr Beni Rusaini
  •  Dr Azah
  •  Dr. Mahyuddin
Ok  Jom baca sinopsis novel diagnosis 2 ini.
Well novel ni buat sesiapa yang nak berkhidmat dalam sektor perubatan. U should read it. Apa risiko ? Apa kekurangan ? Dan buat korang terfikir berkali-kali nak ceburi bidang ini.
  • Tapi bagi Aimie kalau Allah izinkan aimie sertai bidang perubatan (doktor) Aimie akan berusaha sehabis mungkin dalam memberikan perkhidmatan. ecehh. Tapi harapan nipislah. Aimie check yang layak mohon asasi perubatan cuma straight A yer anak-anak. addmath aimie A pon tak pernah rasa huhu.
Jom baca beberapa contoh isi kandungan novel diagnosis 2


Macam mana best tak? Hahaha ade yang kawan aimie minat jadi doktor  terus pudar semangat baca selepas baca buku ni. hahaks. but I force her to apply medic. ngahaha. Dia pandai so layak lah tak macam kita ni. uhuk.

Hyee aimie dah apply upu and I choose sains hayat in unimas/ Uitm.  semoga dapat amin ya rabbal  al-amin Byeeeeee

1 comment:

Scya Lollita said...

tak nyempat lagi nak beli yg kedua padahal dah lama nak