Review Spicy Korean Burger - Aimie Farzana

Aug 8, 2017

Review Spicy Korean Burger

Assalamualaikum semua
Hari ini aimie nak share review spicy korean burger ( malaysia ) yang aimie makan pada  Isnin(31/7) lepas dengan my BFF iaitu syafa dan farzana dan makan di mcdonald puncak alam. Kali pertama drive luar kawasan rumah dah lah banyak lori sebab dlm pukul 3. Tawakal je sis waktu tuuuu
Pedas ngat ngat - Ala2 Asyallie)
Harga bagi set ni tak silap aimie dalam hampir nak ke RM 16 boleh tahan jugak mahal tapi berpatutan kot sebab dpat set air fanta dan kentang yg dipotong nipis.. Seriously burger ni pedas kaw kaw tapi tak sepedas samyang spicy ramen ngehngeh masih boleh dimaafkan but my kawan farz dia tak habis sebab tak tahan pedas.
See sayurnya melimpah-limpah and tissue dekat 6 helai depa bagi)
Sedap lah jugak Spicy Korean Burger ni cuma pedas je kut , kawan aimie kata sos dia macam rasa dan bau tomyam .I agree that the smell and taste seems like tom yam // tpi tak delah mcm tomyam sngat\\

Actually burger ni banyak giler sayur sampai tertumpah-tumpah makan // maybe sebab tu sis cashier bagi banyak tisu XD// mungkin faktor orang korea banyak makan sayur gitu
Apapun aimie bagi 4 bintang daripada 5 bintang!!!
nota kaki :
Semenjak kontroversi cerita the man who dies to live haritu aimie dah kureeengg minat kpop but sis kaki drama as drama melayu jalan cerita lebih kurang ahahaha.  Ada ke patut minum air arak sebelah ada quran.  Pakai Bikini tapi pakai tudung ? Jual beli wanita ? whutttt? nanti aimie update yg korean muslim dia translate apa netizen korea hina islam hewwww . 
Panas sis.
plus how korean react with people that wear hijab. macam2 reaction. most of them full of hate tapi tak semua.
tunggguuu yahhh entry terbaru sister :D

4 comments:

Farhana Zukri said...

tak sempat lagi nak cuba Korean Burger ni, nanti ada masa kot. and pasal drama tu, I'll just stick to the good ones sebab Kdrama banyak yg bagus. ada drama show yg tunjuk respect pada Islam so I won't say all of them are against Muslims. yeah you should share it, boleh tambah pengalaman lagi :)

ai said...

ai pun tak boleh habiskan, sebab pedas. tapi kalau lapar sangat. pedas tak pedas confirm habis.

Anina Shyqin said...

Wahh nanti nak try

Eeiou _ said...

Will give it a try someday! Nampak sedap.